diumenge, 15 d’octubre del 2017

Publicació moviments de les donacions

Vos facilitam l'accés als moviments de les donacions que hem anat rebent al compte d'Artà Solidari des que iniciàrem De Llevant a Grècia pels refugiats a través d'una enllaç a la fila de dalt -just davall el títol- que s'anirà actualitzant.
Consideram essencial que totes les persones que han contribuït d'una forma o altra a n'aquest projecte puguin consultar les diferents sortides que hem donat a les aportacions econòmiques rebudes. Totes aquestes donacions han anat destinades als diferents projectes amb els quals hem pogut col·laborar a Grècia, sempre tenint en compte la tasca que realitzen les organitzacions per a l'atenció de les necessitats més urgents de les persones que cerquen refugi. Així ho seguirem fent amb els diners que falten per donar sortida.
Una vegada més, agraïm a totes les persones que tant a títol individual com col·lectiu (instituts, organitzacions, entitats,...) han aportat el seu gra d'arena per a millorar la situació: Artà Solidari Ong, Alternativa per Artà, Can Cabrer Gourmet, IES Capdepera, Atletisme Artà, Ies Llorenç Garcías Font, IES Portocristo, Granots & Sopes - Grup de joves.
Moltes, moltes gràcies! Seguim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada