dimecres, 23 d’agost del 2017

DIA 4

Avui hem visitat la fundació Khora, un centre comunitari on es duen a terme activitats per a les persones refugiades. Ens hem oferit per col·laborar, tot i que per l'horari de les seves activitats i la nostra disponibilitat no serà possible.
Més tard, com ja diguérem, hem duit a terme una de les activitats a Velos Youth delivered by RYS. Hem anat a jugar a futbol al parc Pedionareos. En acabar, tots plegats, hem anat al centre on hem pogut conèixer més joves, les seves experiències i gaudir de la seva companyia.
A les 8 h del vespre ens hem reunit amb persones voluntàries d'Steps i Velos. Tots junts hem passejat per diferents zones de la ciutat on és comú trobar menors immersos en el món de les drogues i la prostitució. L'objectiu és informar als joves d'entre 16 i 21 anys sobre el centre Velos i donar-los opcions per sortir d'aquesta situació. Aquesta activitat es fa setmanalment.
Avui hem pogut comprovar per nosaltres mateixos, la difícil i dura situació que viuen els joves refugiats que estan sols per poder sortir endavant.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada