divendres, 25 d’agost del 2017

DIA 6

Avui dematí hem tornat anar al mercat a comprar verdures pel dinar de demà al centre de joves Velos. Ja tenim bo i tot!
Tot seguit hem anat a Velos a donar un cop de mà al jove que preparava macarrons i patates al forn. Avui al centre fan tallers de pintura i fotografia, activitats dirigides exclusivament a dones, amb la finalitat que tenguin el seu espai, dedicat només per a elles. Així que nosaltres hem anat al parc a jugar a futbol amb els joves. Ens hem adonat que aquesta iniciativa ha tingut molt d'èxit, per això repetim.
A les 18:30 h hem anat per segona vegada amb l'organització Steps. Avui hem fet ensalada de pasta per a les persones sense sostre. A la plaça també hi havia la llibreria mòbil anomenada Echo Refugee Library que té una gran diversitat de llibres, tauletes i connexió a Internet. És un espai on qualsevol persona  pot llegir o navegar per Internet. També hi havia Praksis, una ONG independent que treballa amb grups en risc d'exclusió social proporcionant suport social i assistència sanitària.
Participar en aquests projectes compartint moments i experiències amb qualsevol de les persones que hem conegut et fa crear un fort vincle amb elles. És increïble que aquests projectes uneixin tant.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada