dimecres, 30 d’agost del 2017

DIA 10

Avui dematí hem anat al camp d'Eleonas, ja que l'altre dia vàrem conèixer l'encarregada del Project Elea i ens va convidar a visitar-lo. Al camp hi viuen unes 2300 persones de les quals 800 són infants. Hem pogut observar les instal·lacions i el funcionament de l'organització Elea formada per persones voluntàries de tot el món que s'han unit per treballar amb les persones que resideixen al camp. L'objectiu és millorar la seva qualitat de vida i el benestar de la comunitat. Una de les activitats que duen a terme és proporcionar serveis bàsics com la distribució d'aliments i roba. Tenen un programa d'activitats centrat en educació, esports, cultura, medi ambient i habilitats per a infants i persones adultes.
Aquest camp està finançat per l'Estat grec i això fa que estigui amb més bones condicions que molts d'altres, com per exemple els que visitaren l'any passat les nostres companyes a Quios. Hem tengut la impressió que s'intenta fer-lo el més acollidor possible, pintant les parets de colors o sembrant cossiols. Tot i així, està clar que, per molt bé que estigui, un camp no és un lloc per viure.
L'horabaixa hem tornat a col·laborar amb el projecte One Stop amb l'organització Steps. Hem cuinat arròs amb verdura i soja. A més, avui hi ha hagut servei de perruqueria. Cada dia estam més impressionants de la gran tasca que fa aquesta organització, no tenim més que paraules d'agraïment per haver-nos deixat participar.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada