diumenge, 7 de gener del 2018

DIA 12

Avui ha estat un dia complet. Al dematí hem anat a The Orange House, una organització LGTBI+️ iranana, situada al barri d'Exarchia, on les persones refugiades disposen de diverses instal·lacions: dutxes, cuina i sala comunitària amb internet.
Més tard hem anat a la casa d'acollida d'en Middul, un refugiat menor d'edat que vàrem conèixer durant el viatge de l'estiu. Actualment està acompanyat per una persona que l'anima a estudiar, és meravellós. També conviu amb altres persones refugiades en un ambient càlid i acollidor. 
L'horabaixa hem tornat cap a Omonia per retrobar-nos amb en Tassos i altres voluntàries per voltar pels carrerons concorreguts per persones drogodependents i sense sostre per repartir taronjada i "snaks". És impactant la quantitat de persones que es veuen forçades a viure al carrer. En algunes ocasions també es reparteixen agulles esterilitzades. És necessari entendre que no tenim la capacitat d'evitar que les persones es droguin, així que es promou la higiene per evitar malalties. Va ser molt gratificant dedicar el nostre temps a aquelles persones de qui tothom s'allunya. Ens sentim molt agraïdes per haver pogut oferir el nostre granet d'arena amb en Tassos i la seva gran labor.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada