diumenge, 7 de gener del 2018

DIA 13

Avui hem estat tot el dematí organitzant un magatzem de roba d'Steps. Calia classificar les peces segons si eren per homes, dones o infants i separar les de temporada d'estiu, que serviran per més endavant, de les d'hivern, que són les que ara es necessiten.
Al migdia en hem posat en marxa per començar a preparar el sopar que hem repartit a la Plaça Varvakeios. Primer hem comprat els envasos d'alumini on servim el menjar, tassons de paper i guants; hem fet un donatiu per pagar-ho. Després al mercat hem comprat les verdures i del magatzem d'Steps hem afegit llenties. Un company del Pakistan ha duit el pollastre. Servim també cafè, te i refresc. Una dona oferia servei de barberia i un grup de metges assistència primària. Juntament amb altres voluntaris, hem entretengut els infants i han estat dibuixant i ballant, mentre els pares i mares prenien alguna cosa i coneixien altres persones. Es crea un ambient molt familiar i proper. La música ens ha acompanyat en tot moment i les persones s'han anat acostant per compartir una bona estona i un bon sopar. Una persona del Pakistan, després de menjar, s'ha oferit a donar un cop de mà, contents li hem donat uns guants i s'ha posat a repartir racions i somriures per la plaça.
La xarxa de treball s'amplia i tots ens alegram d'establir connexions al voltant d'Atenes. Totes les mans són benvingudes i tota aportació és d'agrair. Seguim!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada