diumenge, 7 de gener del 2018

DIA 14

Avui ha estat el nostre darrer dia. Ens quedava un llarg dia per endavant, calia gestionar les emocions i les energies per dur a terme totes les tasques que ens havíem proposat.
A les 12h ens hem reunit els quatre davant de l'antic hotel City Plaza, convertit en el Refugee Accommodation and Solidarity Space City Plaza, dins el qual hi conviuen centenars de persones refugiades que s'autogestionen amb l'ajuda de voluntaris. Ens havíem apuntat a preparar el dinar, així que hem servit pasta amb verdures i espècies, ensalada de col i mandarines per unes 300 persones. La companyia ha estat molt agradable, les persones refugiades que cuinaven ens han anat donant instruccions i hem treballat amb música per acompanyar l'ambient.
Cap a les 17h hem anat a comprar bolquers i llet infantil pel projecte de Outreach Service Athens que s'encarrega, entre d'altres tasques, de repartir menjar a les persones refugiades d'Atenes. Tot el donatiu suma 300€ aproximadament.
Més tard hem quedat amb en Tassos Smetopoulos, d'Steps i ens hem dedicat a repartir begudes ensucrades, panets amb xocolata i preservatius. És una experiència enriquidora i punyent, la realitat supera la ficció, i és per això que ens sentim agraïts de veure com organitzacions com Steps es preocupen i procuren aportar el seu granet d'arena.
Creim que és molt important difondre les realitats que ens envolten, com la d'Atenes, però també ens hem de conscienciar i debatre sobre la situació de les nostres ciutats, dels nostres barris i carrers, hem de ser capaços de seguir posant en pràctica tot el que hem après. Seguim!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada