dimecres, 3 de gener del 2018

DIA 8

Al matí hem visitat l'hotel Victoria. Ens han mostrat les instal·lacions de l'edifici i ens han explicat com funciona el centre. La veritat és que nosaltres a l'estiu hi anàrem però encara estaven rehabilitant l'espai, ara ja han obert. Des del nostre punt de vista, creim que la tasca que es du a terme és de caire assistencial, per això hem decidit no col·laborar-hi directament. Tot i així, hem establert una petita xarxa amb algunes de les persones que hi treballen. 
Més tard hem anat a fer un cafè amb elles per intercanviar opinions sobre la nostra estada i la tasca que ambdós grups volem dur a terme a Atenes. Entre totes hem intentat posar en comú les necessitats que creim essencials per les persones refugiades que acudeixen al centre, i a partir d'aquí, poder començar un projecte per afavorir la creació de vincles dins el centre. Estam molt contents d'haver pogut coincidir amb gent amb ganes de dur a terme nous projectes per poder fer de l'espai un lloc on sentir-se acollit i segur.
Per la tarda ens han convidat a la festa d'hivern organitzada pel Velos Center, un espai per a persones joves. Ha estat tot un èxit, ja que hi ha assistit més gent de l'esperada. Una festa molt divertida, un temps d'intercanvi cultural, però sobretot un espai on tothom s'hi ha sentit a gust. A més, ha estat molt emotiu retrobar-nos amb joves que coincidírem a l'estiu i visiten el cente per donar un cop de mà.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada