dimecres, 31 de gener del 2018

Dia escolar per la no violència i la pau

Avui és el dia escolar per la no violència i la pau. #DENIP
L’any passat el celebràrem des d’Eivissa al CEIP Cas Serres. 
Enguany ho volem fer des de Menorca donant les gràcies a a l’IES Joan Ramis i Ramis que, des de la distància, es va interessar pel nostre projecte i s'hi va voler sumar. Alumnes del centre varen vendre llibres i punts de llibre per recaptar doblers i destinar-los a les persones refugiades estancades a Grècia a través de la nostra organització.
El 4t grup de voluntariat que va viatjar a Grècia, concretament a la ciutat d’Atenes, durant les vacances de Nadal va detectar la necessitat que tenien moltes famílies de persones refugiades de bolquers i llet per a nadons. Així, a través del projecte Outreach Service Athens, varen comprar bolquers i llet gràcies a la donació menorquina. Es tracta d’un projecte que té per objectiu apoderar les persones refugiades donant-los informació sobre els serveis que tenen al seu abast i ajudar-les a familiaritzar-se amb la ciutat d’Atenes. A través d’un tracte proper pretenen encoratjar-les perquè siguin autònomes i continuïn amb la seva vida i formin part activa de la comunitat en la que viuen.
Aprofitam per donar les gràcies a tots els centres educatius que treballen per una cultura de pau i especialment a aquells ens han donat suport i han deixat que expliquem les nostres experiències als més joves.
Entre tots i totes aconseguirem fer d'aquest món un lloc millor per a tothom!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada