dimecres, 3 de gener del 2018

DIA 9

Avui ha estat un dia de reflexió. A punt d'acabar l'any ens hem trobat a mig dematí a la Plaça Omonia. Hi havia una agrupació musical que tocava cançons tradicionals gregues mentre la gent s'apropava i es començaven a formar rotllanes per dançar syrtaki, balls originaris grecs. L'ambient era càlid i les persones es treien la timidesa en germanor. Després hem anat a passejar pel barri d'Exarchia i hem dinat en un restaurant on el propietari, amb un gran somriure, ens ha convidat a provar diverses begudes casolanes. Durant el dinar ens hem pogut conèixer amb més profunditat, creim que és important crear vincles no només de cares enfora, sinó també dins.
Més tard ens hem reunit amb en Tassos en una cafeteria. Un parell de companyes de l'Hotel Victoria ens han acompanyat i hem pogut compartir preocupacions i realitats que de vegades es fan feixugues. D'aquesta manera entre tots i totes hem pogut desgranar els conflictes i pensar idees per a gestionar-nos millor.
Després ens han acompanyat a sopar i ens hem reunit unes 15 persones voluntàries de Steps i l'Hotel Victoria, i hem seguit treballant els nostres vincles i fronts d'actuació.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada