divendres, 15 de setembre del 2017

DIA 7

Avui, després de deixar els infants al centre escolar, ens hem dividit en dos grups: uns han anat al centre de dia de Faros i els altres al Center of Hope per a dones refugiades i els seus fills i filles. Ha estat una bona experiència però ens ha semblat que els dos centres disposaven de professionals que se'n feien càrrec sense cap problema. Per aquest motiu, pels pròxims dies cercarem altres alternatives i llocs on la nostra presència potser sigui més útil.
Entrada l'horabaixa, ens hem dirigit al City Plaza per fer el sopar. En arribar, hem vist que ja hi havia molta participació de la gent que hi resideix i ens han comentat que podríem ajudar a l'hora de servir i rentar els plats. Mentrestant, hem decidit anar al bar de l'squat, on entre altres coses, hem tocat la guitarra i ens han ensenyat un poc d'àrab.
Encara que no haguem fet massa feina a nivell productiu, hem gaudit molt de conversar i conèixer-nos a nivell personal i emocional. Trobam que fer voluntariat no és només fer segons quines tasques, sinó també apropar-nos a la realitat de les persones. Destacam la capacitat que tenen de fer-nos sentir acollits i part de la comunitat des del primer minut, doncs sense això aquest intercanvi tan enriquidor no seria possible.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada