dissabte, 16 de setembre del 2017

DIA 8

Mos trobam de camí a un nou destí. Agafam carretera amb nous amics i amigues amb la ràdio de fons sonant "Despacito". Aquest dia promet una nova visió de la vida de les persones refugiades, però abans d'avançar esdeveniments, toca explicar breument el dia.
Hem visitat una ONG siriopalestina anomenada Jafra. La seva particularitat és que és gestionada únicament i exclusivament per persones refugiades. Hem visitat les seves instal·lacions, que encara s'estan construint, i allà ens han explicat alguns dels projectes que tenen pensats posar en marxa en els pròxims mesos. Aquests es basen principalment en l'educació i l'autogestió de les persones refugiades a Grècia, centrant-se sobretot amb les dones que es troben en una situació més vulnerable.
L'horabaixa hem participat, com cada dimecres, a One Stop. Aquesta vegada, també hi havia també una aturada on es realitzaven proves de VIH. També hem gaudit de música en viu, fet que ha facilitat el canvi d'actitud positiu en les persones que han vengut a sopar i han pogut gaudir dels serveis bàsics que s'ofereixen. És un plaer haver coincidit i haver format part d'un projecte com One Stop i l'organització Steps, on cada persona se sent digne i respectada.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada