dissabte, 3 de setembre del 2016

Dia 1

Avui al matí hem repartit les quatre maletes de donacions. Les dues primeres, la de material escolar de Dois Teatre i la d'una companya mallorquina que va estar de voluntària a Atenes, les hem deixat a l'Hotel Oniro. Les dues maletes restants, material sanitari i llibres d'anglès, els hem entregat a 5th School. Els dos llocs són els anomenats squads, edificis abandonats que han estat ocupats per convertir-se en habitatges per a persones refugiades. A l'Hotel Oniro hi viuen unes 150 persones, mentre que a 5th School unes 500 més. Hem estat en tot moment molt ben rebuts i ens hem sentit com a casa.
El capvespre hem visitat juntament amb dos voluntaris mallorquins més l'hotel City Plaza. Es tracta d'un hotel abandonat durant la crisi que s'ha convertit en un altre dels squads d'Atenes. Ens ha sorprès la grandària de l'edifici i el model de gestió i convivència en comunitat. Hem participat en una de les activitats organitzades pels voluntaris, un workshop d'elaboració de sushi. També hem improvitzat jocs i danses pels infants que hi viuen. 
Gràcies a totes aquelles persones que destinen els esforços a fer un món millor i donar una vida més digna a tota aquesta gent que fuig de la crueltat de la guerra.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada