dilluns, 19 de setembre del 2016

Dia 11

Avui a la cuina hem ajudat a elaborar i emplatar el pollastre al curri, mongetes blanques, arròs i fruita. Hem coincidit amb l'arribada d'un nou grup de persones voluntàries que han fet el relleu d'altres que han marxat cap al País Basc. Cada grup està format per cinc membres i hi està durant un període de tres setmanes. Els equips estan formats per 15 persones, 1 coordinador, 2 encarregats de cuinar i la resta es reparteixen les tasques de preparació, neteja i distribució. En total es reparteixen unes 1500 racions diàries.
El capvespre, després d'haver descansat de la jornada de cuina, hem anat al camp de Depethe. És un dels camps de persones refugiades que està situat al centre de Quios on hi viuen unes 300 persones. Les tendes ocupen un carrer molt cèntric, just al costat de la plaça principal de la ciutat. Allà hem coincidit amb el repartiment del sopar realitzat per una associació asiàtica. Són els que diàriament s'encarreguen de fer el sopar, vegà, per les persones refugiades de Souda i Depethe.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada