diumenge, 11 de setembre del 2016

Dia 6

Com és habitual, seguint la dinàmica establerta per la coordinadora CESRT, ens hem reunit a les 9:00 h del matí amb la resta de voluntaris i voluntàries al magatzem per realitzar la sessió informativa i de repartiment de feines. S'ha remarcat durant la sessió la manca de personal destinat a la distribució de roba i ens hem oferit per fer aquesta tasca.
La distribució de roba consisteix en l'elaboració de paquets, anomenats tiquets, on es prepara una muda per a aquelles persones que disposen de poca roba. L'elaboració d'aquests és una tasca complicada, ja que es desconeix a qui van dirigits i ens hem de basar en les talles estàndards per elaborar-los. Un cop preparats, ens hem dirigit a Souda per la seva distribució. El sistema, que es canviarà a partir de dilluns, ha resultat caòtic, amb paquets desapareguts i retorns de roba que han demostrat la manca d'efectivitat i al mateix temps una complicació per aquells que hi hem treballat.
Després d'un dinar lleuger, hem tornat a dinamitzar les activitats per infants organitzades al parc de Quios amb la companyia d'altres persones voluntàries. En acabar les activitats, la família d'un dels infants que ha participat a l'activitat que resideix a Depethe ens ha convidat a un té. Hem pogut comprovar un cop més les condicions precàries en les que viuen aquestes persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada