dilluns, 19 de setembre del 2016

Dia 13

El menú que hem elaborat aquest matí ha estat llenties amb arròs, pollastre al curri i galletes de xocolata. Avui ha estat més atrafegat perquè una vegada el menjar estava llest hem tornat anar a repartir-lo a Souda. El repartiment es duu a terme a través de dues organitzacions: Zaporeak, que dóna el menjar, i la gent de Norwegian Refugee Council, que s'encarrega de dur el control de les famílies que vénen a cercar el menjar i que tothom s'endugui les racions que li pertoquen. És una experiència que val la pena perquè la gent és molt agraïda i veus que els canvia la cara tan bon punt reben el menjar.
El capvespre hem anat al Parc que hi ha al costat dels camps amb els companys de la cuina. Era l'aniversari d'un d'ells i volia celebrar-ho amb nosaltres i amb els amics i amigues que viuen als camps. Hem fet un refrigeri tots plegats i hem jugat amb els infants i joves amb pilotes i globus. Hem passat una estona molt agradable.
Al vespre, una família ens ha convidat a sopar a la platja de pollastre torrat, una espècie de trempó i pita, un pa aplanat i arrodonit. Han fet foc per tenir caliu i poder torrar el pollastre, i junts hem pogut compartir un parell de tradicions culinàries. Les flames i la platja, amb ells de companyia, ha estat un instant del qual hem gaudit molt.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada